REMA TIP TOP

Met het moederbedrijf REMA TIP TOP AG en de vele dochterondernemingen in verschillende landen is REMA TIP TOP de grootste wereldwijde “supplier” van alle wielservicematerialen rondom ”wiel & band”. De productie van bandreparatiematerialen vindt plaats in eigen fabrieken op de locaties Poing en Fürstenzell in Duitsland. Daarnaast wordt met gespecialiseerde partner fabrikanten volume gebundeld en worden er gezamenlijk producten ontwikkeld ten behoeve van het REMA TIP TOP assortiment. Met meer dan 90 jaar ervaring biedt REMA TIP TOP in vrijwel alle landen wereldwijd een compleet assortiment wielservicematerialen. REMA TIP TOP biedt door zijn rijke historie continuïteit voor iedere vorm van samenwerking met zijn klanten.

 

Vanuit ons bedrijf in Arnhem vinden de verkoop en logistieke activiteiten plaats voor de Nederlandse & Belgische markt van de divisies REMA TIP TOP wielservicematerialen, PREMA wielservicematerialen en SIMSON fietsonderdelen. Informatie over onze producten en diensten vindt u terug op deze website. Ook kunt u de gewenste informatie aanvragen via onze contactpagina.

DE GROOTSTE SPECIALIST IN WIELSERVICEMATERIAAL

De nummer één wereldwijd, uw partner in kwaliteit

HISTORIE

Rema Tip Top Nederland B.V. werd in 1977 opgericht om het merk REMA TIP TOP bekend te maken bij o.a. banden- & bandreparatiespecialisten, vulkaniseerbedrijven, grossiers in automaterialen, garagebedrijven, dealerbedrijven, grondverzetbedrijven en landbouwbedrijven. REMA TIP TOP is met een zeer compleet assortiment “De grootste specialist in wielservicemateriaal”. Wij leveren een zeer compleet assortiment van A-merken en B-merken maar ook budgetmerken. Hiermee bieden we een ruime keuze aan onze klant.

 

Per 1 maart 2019 is een nieuw bedrijf REMA TIP TOP België BV opgericht, speciaal voor de banden-, bandreparatie- en automotive markt in België.

 

Naast de distributie van REMA TIP TOP wielservicematerialen verzorgen REMA TIP TOP Nederland B.V. & REMA TIP TOP België BV ook de distributie van het merk PREMA. Voor het fietskanaal wordt de distributie verzorgd van een compleet pakket fietsonderdelen van het merk SIMSON. Voor meer informatie kunt u terecht op www.simson.eu.