03-04-24

AutoTechnica 2024 was wederom een groot succes!

Ook dit jaar was AutoTechnica – de toonaangevende vakbeurs voor autoprofessionals in de Benelux – wederom een groot succes voor REMA TIP TOP.

 

Met een beursstand van 90m² hebben we ons in België op een voortreffelijke wijze kunnen presenteren. We hebben veel waardevolle gesprekken gevoerd met zowel bestaande als nieuwe klanten, live bandreparatie demonstraties uitgevoerd en een divers aanbod aan artikelen uit ons assortiment op een mooie wijze tentoongesteld. Daarnaast hebben we onze bezoekers kunnen voorzien van nuttige tips en tricks voor een efficiënte en veilige werkwijze.

 

Vier gelukkige bezoekers hebben het aantal ventielen in onze “raadpaal” correct geraden en wonnen daarmee een drone. We wensen hen veel vliegplezier toe!

 

Met meer dan 30.000 bezoekers was AutoTechnica 2024 een groot succes. Dit evenement heeft opnieuw bewezen de ideale ontmoetingsplek voor ondernemers uit de Automotive sector in de Benelux te zijn. Wij willen iedereen die onze stand heeft bezocht hartelijk bedanken! Wij kijken uit naar de mooie samenwerkingen die hieruit zullen voortvloeien.

 

Bekijk de video hieronder voor een sfeerimpressie van REMA TIP TOP op AutoTechnica 2024.

 

 

Team REMA TIP TOP Benelux


Wilt u meer weten over REMA TIP TOP en onze producten? Neem dan contact met ons op.

Voor Nederland bel +31 (0)26 75 08 383 of mail naar info@rema-tiptop.nl. Voor België bel +32 (0) 380 83 307 of mail naar info@rema-tiptop.be. Kijk op www.rema-tiptop.nl of www.rema-tiptop.be voor meer informatie.