05-05-23

REMA TIP TOP MINICOMBI ook perfect geschikt voor bandreparatie van elektrische auto’s

Permanente en duurzame bandreparatie – zo goed als origineel

REMA TIP TOP als fabrikant- en specialist van bandreparatieproducten biedt garagewerkplaatsen een aantrekkelijke kans om zich bij hun klant als een betrouwbare dienstverlener te profileren. Met het bandreparatiesysteem MINICOMBI zijn werkplaatsen in staat om bandenprofielschades tot zes millimeter in diameter te herstellen en de mobiliteit van de klant binnen ongeveer 30 minuten te kunnen garanderen zonder afbreuk te doen aan kwaliteit, veiligheid of levensduur van de band. Dit zal de klanttevredenheid verhogen en daarnaast verhoogt het de bereidheid van de klant om te investeren in banden van hoge kwaliteit omdat bij het lek rijden van deze band dit niet automatisch het einde van de band betekent.

Producteigenschappen
Een REMA TIP TOP - MINICOMBI is een reparatie combinatie van pleister en plug voor o.a. spijkergat reparaties in het loopvlak van de band. Dankzij deze combinatie van pleister en plug repareert u zowel de binnenkant van de band als ook het schadekanaal. Hierdoor wordt het binnendringen van vuil en vocht optimaal voorkomen. De MINICOMBI is in combinatie met REMA TIP TOP Speciaal cement blauw vulkaniserend en is geschikt voor zowel radiaal als diagonaalbanden. Een reparatie van de band met een MINICOMBI is een permanente reparatie van hoge kwaliteit, de klant ontvangt een band die weer zo goed als origineel is. Voor montage van de MINICOMBI zijn ook praktische gereedschappen verkrijgbaar. Voor de juiste montage bekijk onze uitgebreide MINICOMBI montagevideo hieronder.


TÜV-certificering
REMA TIP TOP was de eerste en is tot op heden de enige fabrikant die een TÜV-certificering heeft ontvangen voor reparaties van lekke banden met een schade aan de band tot maximaal zes millimeter. Dit ongeacht het bandentype of classificatie personenwagenbanden voor snelheden tot 300 km/u met snelheidsindex Y. Dit stelt de garagewerkplaats in staat om een aantrekkelijke klantengroep aan te spreken die geïnteresseerd is in relatief lage kosten voor een duurzame, veilige en permanente bandreparatie.

Vriendelijk voor het milieu
Duurzaam repareren heeft een gunstige invloed op de bescherming van het milieu, het bandreparatiesysteem REMA TIP TOP - MINICOMBI helpt de levensduur van banden te verlengen en vermindert daardoor de hoeveelheid schrootafval. Bovendien maakt de MINICOMBI een professionele, duurzame en veilige afdichting van loopvlakschade mogelijk zonder dure en energie verbruikende apparatuur. Een win-win oplossing voor garagewerkplaatsen, consumenten en het milieu.

Hoge kwaliteit
De REMA TIP TOP - MINICOMBI garandeert voor personenauto’s een bandenkwaliteit zo goed als origineel, ongeacht of er een standaardband met snelheidsindex T (tot 190 km/u) of een Ultra High Performance-band met snelheidsindex Y (tot 300 km/u) wordt gerepareerd.

MINICOMBI ook geschikt voor elektrische auto’s
Bovendien is het bandreparatiesysteem MINICOMBI ook perfect geschikt voor banden van Elektrische auto’s. Deze typen banden hebben een kleiner profiel voor meer contactpunten met het wegdek om zo de extra koppel op te vangen en hebben ze sterke zijwanden om het extra gewicht op te vangen. Daarnaast worden verschillende rubber compounds gebruikt om de rolweerstand van de banden te verminderen en zo de actieradius te vergroten. Door zijn unieke rubberkwaliteit en fysieke eigenschappen kan de MINICOMBI zelfs de hoge koppels en krachten aan waaraan de banden van Elektrische auto’s worden blootgesteld.

Bij banden van Elektrische auto’s komt het voor dat ze uitgerust worden met een “Silent” schuimlaag stevig bevestigd aan de binnenkant van het loopvlak van de band. Deze “Silent” schuimlaag heeft een rolgeluid verlagende functie. Ook deze banden zijn optimaal te repareren met de REMA TIP TOP - MINICOMBI.

Samenvattend
Het REMA TIP TOP - MINICOMBI bandreparatiesysteem is de kwalitatieve-, permanente-, duurzame- en snelle oplossing voor schade aan banden tot 6 mm diameter. Daarnaast uitstekend geschikt voor zowel standaard auto’s als voor elektrische auto’s.

Opsomming in post-it
• TÜV-certificering tot 300 km/h
• Permanente bandreparatie
• Vriendelijk voor het milieu
• Hoge kwaliteit
• Prijsvriendelijke oplossing

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de REMA TIP TOP MINICOMBI? Bel +31 (0)26 75 08 383 of mail naar info@rema-tiptop.nl. Voor België bel +32 (0) 380 83 307 of mail naar info@rema-tiptop.be. Kijk voor meer informatie op www.rema-tiptop.nl en www.rema-tiptop.be